Koncert në IEVP Durrës

Si pjesë e planifikimeve të aktiviteteve social- kulturore të muajit Maj, në I.E.V.Penale Durrës  u  zhvillua një koncert me këngëtarët e muzikës moderne shqiptare Çiljeta Xhilaga dhe Noisy. Ky koncert u zhvillua me qëllim përmirësimin e gjendjes emocionale dhe krijimin e atmosferës festive për rreth 2 orë për të paraburgosurit që ndodhen në këtë institucion.

...

Lexo me shume
Të burgosurit e IEVP Rrogozhinë dhe Fier bashkohen me vullnetarët e mjedisit

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve iu bashkua lëvizjes “Korpusi Shqiptar i Vullnetarëve”, drejtuar nga z. Mentor Kikia, në datën 9 maj, në një aktivitet të veçantë në llojin e vet. Objekti i aksionit qytetar kësaj here ishte pastrimi i zonës turistike në Zvërnec të Vlorës, e cila tashmë ishte populluar nga pushuesit e stinës së verës.

...

Lexo me shume

 • Rreth Nesh

  Krijimin e kushteve të duhura për zbatimin me rigorozitet të të gjitha detyrimeve që rrjedhin nga kuadri ligjor ekzistues duke siguruar që të gjitha organet e zbatimit...Lexo me shume

 • Kontakti

  Adresa: Rr "Abdi Toptani"
  (pranë Torre Drin), Tiranë
  Tel: 00 355 4 2254544 / 162
  Fax: 00 355 4 22 82 92
  Informacioni 0686056000
  E-mail: info@dpbsh.gov.al