Aktivitete

Dita Ndërkombëtare e Mendimit Pozitiv dhe e Gjuhës në Institutin e të Miturve në Kavajë

21 shkurti njihet si Dita Ndërkombëtare e Gjuhës dhe 22 shkurti si Dita Ndërkombëtare e Mendimit Pozitiv. Me rastin e këtyre dy festave aktivitete të njëpasnjëshme u organizuan në Institutin e të Miturve në Kavajë....

Lexo me shume

Hartohet manuali për punën me të miturit

Qendra e Trajnimit të Burgjeve, mbështetur nga organizata Save the Children, ka realizuar trajnimin e të gjithë stafit që punon me të mitur, në një trajnim 6 ditor, ku kanë marrë pjesë 36 punonjës të gjitha shërbimeve që punojnë me t...

Lexo me shume

Lejet shpërblyese dhe të veçanta në sistemin e burgjeve

Trajtimi i të dënuarve me leje shpërblyese dhe të veçanta si detyrim ligjor i neneve 59, 60 të ligjit 8328 datë 16.04.1998 “Për të drejtat dhe trajtimin e të dënuarve me burgim dhe të paraburgosurve” dhe neneve nr 67, 68 të Rregull...

Lexo me shume
« para12...1516171819next »