Aktivitete

Koncert festiv me rastin e Festave të 28-29 Nëntorit

Koncert festiv me rastin e Festave të 28-29 Nëntorit

Në kuadër të vazhdimësisë së festave të zhvilluara pranë I.E.V.P Fier për rehabilitimin dhe riintegrimin e të dënuarve dhe të paraburgosurve, ditën e M&e...

Lexo me shume

Aktivitet festiv me rastin e 28 Nentorit në IEVP "Ali Demi"

Aktivitet festiv me rastin e 28 Nentorit në IEVP

Sot me date 28 Nentor 2018, ne saje te kontributit e mbeshtetjes per zhvillim aktivitetesh nga Komuniteti Mysliman Shqiptar, per gjithe te denuarat e paraburgosurat u krijua atmosfere festive dhe u shperndane embelsira...

Lexo me shume

Aktivitet me rastin e festave të 28-29 Nëntorit në IEVP Vlorë

Aktivitet me rastin e festave të 28-29 Nëntorit në IEVP Vlorë

Sot në orën 10:00 në I.E.V.P-Vlorë u realizuara nje aktivitet socio-kulturor me karakter historik me rastin e festave 28-29 Nëntorit.

...

Lexo me shume

Ditë e hapur në IEVP Berat

Ditë e hapur në IEVP Berat

Me datë 13.11.2018,  në IEVPenale Berat u organizua një ditë e hapur me familjarët e të dënuarve dhe paraburgosurve të akomod...

Lexo me shume

Organizohet trajnimi për Punonjësit e Policisë të Rolit Bazë në IEVP Fushë-Krujë dhe Peqin

Organizohet trajnimi për Punonjësit e Policisë të Rolit Bazë në IEVP Fushë-Krujë dhe Peqin

Nga data 08.10.2018, deri më 19.10.2018, pranë IEVP-ve Fushë Krujë dhe Peqin u organizua trajnimi i punonjësve të policisë të rolit bazë...

Lexo me shume

Trajnim mbi instrumentin e klimës sociale dhe metodologjisë së punës me të miturit COPOSO

Trajnim mbi instrumentin e klimës sociale dhe metodologjisë së punës me të miturit COPOSO

Komitetin Holandez te Helsinkit në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve organizuan me dt.18.10.2018një trajnim të stafit të IM Kavajë, mbi instrume...

Lexo me shume