Aktivitete

Aktivitet sportiv ndërmjet ekipit të të dënuarve të I.E.V.P Fier dhe ekipit Flamurtari

Aktivitet sportiv  ndërmjet ekipit të të dënuarve të I.E.V.P Fier dhe ekipit Flamurtari

Me datë 27.07.2018 u zhvillua një aktivitet sportiv  ndërmjet ekipit të IEVP Fier,  (fitues të minispartakiadës në disip...

Lexo me shume

Aktivitet kulturor në IEVP Fier

Aktivitet kulturor në IEVP Fier

Në date 07.07.2018 pranë IEVP Fier u zhvillua nje aktivitet kulturor me rastin e inagurimit të ambjenteve të reja(kendi i lojrave dhe salla e punimeve artizanale). 

...

Lexo me shume

Ndeshje e minispartakiades se futbollit midis I.E.V.P-Rrogozhine dhe I.E.V.P-Lushnje

Ndeshje e minispartakiades se futbollit midis I.E.V.P-Rrogozhine dhe I.E.V.P-Lushnje

Riedukim nëpërmjet sportit!

Ishte ky motivi i aktivitetit sportiv që u zhvillua sot në IEVP Rrogozhinë...

Lexo me shume

Zhvillohet aktivitet në IM Kavajë

Zhvillohet aktivitet në IM Kavajë

Në Institucionin e Minorenëve Kavajë, më datë 21.06.2018 u zhvillua aktiviteti ndërgjegjësues me prindër e të mitur ëe prag lirimi nga O.J.F Meridia. Ky aktivitet kishte si fokus menaxhimin e raste...

Lexo me shume

Aktivitet në IEVP Berat “Për nxitjen e punësimit për të burgosurit në burgjet shqiptare”.

Aktivitet në IEVP Berat “Për nxitjen e punësimit për të burgosurit në burgjet shqiptare”.

Ministria e Drejtësisë dhe Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve organizuan me datë  22 qershor 2018 aktivitetin “Për nxitjen e punësimit për të burgosurit në burgjet shqiptare”.

...

Lexo me shume

Aktivitet ne IEVP Kukes me rastin e Fiter Bajramit

Aktivitet ne IEVP Kukes me rastin e Fiter Bajramit

Me datë 14/06/2018 në IEVP Kukës në bashkëpunim me Xhaminë e Qytetit të Kukësit, u organizua një aktivitet fetar me të paraburgosurit me rastin e Fiter Bajramit. ...

Lexo me shume