Arkiva

Njoftim për media i Drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve Z. ARJAN HOXHA

Njoftim për media i Drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve Z. ARJAN HOXHA

Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve z. Arjan Hoxha, dëshiron të informoj qytetarët se shkarkimet nga detyra të drejtuesve të IEVP, janë masa në funksion të zbatimit të vendimit ...

Lexo me shume

Njoftim - shpallen fituesit e Policisë së Burgjeve

Njoftim - shpallen fituesit e Policisë së Burgjeve

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve njofton, se bazuar në Urdhrin e Ministrit të Drejtësisë nr. 7375, datë 24.11.2015, “Mbi procedurën e pranimit të kandida...

Lexo me shume

Amnistia, Ministri Manjani uron të liruarit në burgun e Fierit

Amnistia, Ministri Manjani uron të liruarit në burgun e Fierit

Rreth 900 të dënuar përfituan nga aplikimi i Ligjit të Amnistisë, nga të cilët 23 gra, 7 të mitur dhe pjesa tjetër burra, të cilëve u kishin mbetur...

Lexo me shume

Prezantohet Drejtori i Policisë së Burgjeve

Ministri i Drejtësisë Ylli Manjani dhe Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve Artur Zoto prezantuan në mjediset e Ministrisë së Drejtësisë pasditen e sotme Drejtorin e ri të Policis&eum...

Lexo me shume

Tryezë diskutimi me shoqërinë civile, shpalosen prioritetet e punës për 2016

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve organizoi sot një tryezë diskutimi me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të shoqërisë civile, si organizata partnere me të cilat bashkëpunon DPB, ...

Lexo me shume

Shpallen vende vakante për stafin civil në disa IEVP

Shpallen vende vakante për stafin civil në disa IEVP

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve shpall konkurimin për përzgjedhjen e stafit civil për punësim pranë disa IEVP-ve si më poshtë:

...

Lexo me shume
« para1234...4950pas »