Arkiva

Shpallen fituesit e testimit për punonjës të policisë së burgjeve

Shpallen fituesit e testimit për punonjës të policisë së burgjeve

Sot më datë 06.01.2016, është mbledhur komisioni i shqyrtimit të testimeve të kandidatëve për pranim në policinë e burgjeve, bazuar në Urdhrin Nr. 7375, datë 24.11.2015, t...

Lexo me shume

Shpallet vlerësimi paraprak i aplikimeve për punonjës të rolit bazë në Policinë e Burgjeve

Shpallet vlerësimi paraprak i aplikimeve për punonjës të rolit bazë në Policinë e Burgjeve

Nga vlerësimi paraprak i aplikimeve për punonjës të rolit bazë në Policinë e Burgjeve, kualifikohen për të marrë pjesë në tesimin me shkrim që do të...

Lexo me shume

Ministri i Drejtësisë dhe Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve prezantojnë drejtoreshën e re të IEVP “Ali Demi”

Ministri i Drejtësisë, z. Ylli Manjani dhe Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, z. Artur Zoto, prezantuan ditën e sotme në IEVP “Ali Demi” drejtoreshën e re të këtij instituci...

Lexo me shume

Film për të drejtat e njeriut në IEVP “Ali Demi”, Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve dhe Ambasadorja e Hollandës japin mesazhe optimiste.

Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve, me mbështetjen e Ambasadës Hollandeze në Tiranë, mundësuan ditën e sotme në IEVP “Ali Demi” (burgu i grave) shfaqjen e filmit “Burden of Peac...

Lexo me shume

Njoftim: Shkarkohet nga detyra Drejtori i IEVP Tepelene

Njoftim: Shkarkohet nga detyra Drejtori i IEVP Tepelene

Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve njofton, se dje është shkarkuar nga detyra Drejtori i IEVP Tepelenë (Bënçë), z. Avni Sula.

...

Lexo me shume

Ministri Manjani mbledh drejtuesit e burgjeve, kërkon më shumë shërbim

Mesditën e sotme Ministri i Drejtësië, z, Ylli Manjani, zhvilloi një takim me gjithë drejtuesit e sistemit të burgjeve në vend për të diskutuar nga afër disa nga shqetësimet dh...

Lexo me shume