Arkiva

Shpallet procesi i rekrutimit të stafit policor dhe civil në disa IEVP

Shpallet procesi i rekrutimit të stafit policor dhe civil në disa IEVP

Mbështetur në Ligjin Nr. 8328 datë 16.04.1998 “Për të Drejtat dhe Trajtimin e të Dënuarve me Burgim dhe Paraburgosurve”, i ndryshuar, Ligjin nr. 10032, datë 11.12.2008, “P&e...

Lexo me shume

Ministri Manjani shkarkon nga detyra drejtorin e IEVP Korçë

Ministri Manjani shkarkon nga detyra drejtorin e IEVP Korçë

Ministri i Drejtësisë, z. Ylli Manjani, shkarkon nga detyra Drejtorin e IEVP Korçë, z. Laert Çeliku, me motivacionin e menaxhimit jo të duhur të punës në institucionin që drejtonte.

...

Lexo me shume

Delegacioni i burgjeve të Kosovës viziton Drejtorinë e Burgjeve të Shqipërisë

Ministri i Drejtësisë, z. Nasip Naço ka pritur në takim një delegacion me përfaqësues të sistemit penitenciar të Kosovës, të cilët po zhvillojnë një vizitë...

Lexo me shume

NJOFTIM: FORMULARËT E SHËRBIMEVE

NJOFTIM: FORMULARËT E SHËRBIMEVE

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve njofton, se me qëllim lehtësimin e shërbimeve të ofruara ndaj qytetarëve janë publikuar në faqen zyrtare tre formularë ap...

Lexo me shume

Të dënuarat në aksionin e pastrimit të Tiranës

Të dënuarat në aksionin e pastrimit të Tiranës

Aksionit qytetar për pastrimin e Tiranës, të thirrur nga Bashkia, i janë bashkuar edhe 8 gra të dënuara nga IEVP "Ali Demi", të shoqëruara nga forcat e siguris&eu...

Lexo me shume

Parandalohet futja e sendeve të ndaluara

Parandalohet futja e sendeve të ndaluara

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve njofton, se më datë 27 gusht 2015, në Institucionin e Ekzekutimit të Vendimeve Penale Shënkoll (Le...

Lexo me shume