Arkiva

Njoftim publik : rekrutim stafi

Njoftim publik : rekrutim stafi

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve shpall të hapura procedurat e aplikimit për disa vende vakante në sektorin e shëndetësisë së IEVP Fier.Lexo me shume

Trajnim trajnerësh të sistemit të burgjeve, bashkëpunim nga OSBE, ICTAP dhe Policia e Shtetit

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit, Prezenca e OSBE-së në Shqipëri dhe ICITAP organizuan ceremoninë e certifikimit p...

Lexo me shume

Trajnim dhe certifikim për të drejtat e njeriut në situatën e privimit nga liria

Trajnim dhe certifikim për të drejtat e njeriut në situatën e privimit nga liria

Ditën e sotme u zhvillua një aktivitet i përbashkët i Institucionit të Avokatit të Popullit, Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve dhe shoqatës “Përthyerj...

Lexo me shume

Pjesëmarrje në Europris 2015

Pjesëmarrje në Europris 2015

Nga data 8-10 qershor zhvillohet konferenca ndërkombëtare e Europris 2015, organizata europiane e shërbimit të burgjeve. Takimi vjetor, ku prezantohet aktiviteti i organizatës për dy vitet e ...

Lexo me shume

Ekspertë nga Këshilli i Europës, tryezë pune me përfaqësues të sistemit të burgjeve

Ekspertë nga Këshilli i Europës, tryezë pune me përfaqësues të sistemit të burgjeve

Në bashkëpunim me Këshillin e Evropës më 25- 26 maj 2015 u organizua takimi i stafit multidisiplinar me përfaqësues të të gjitha institucioneve penale me tem&eu...

Lexo me shume

Pezullimi i lejeve në kuadër të zgjedhjeve vendore, Naço dhe Zoto takim pune

Ministri i Drejtësisë z. Nasip Naço dhe Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve, z. Artur Zoto zhvilluan një mbledhje me të gjithë drejtuesit e Instit...

Lexo me shume