Arkiva

“Takim me shkrimtarët” nis udhën në IEVP Fushë-Krujë

“Takim me shkrimtarët” nis udhën në IEVP Fushë-Krujë

Dëshira për të lexuar dhe për të shkruar nuk kushtëzohet nga asnjë kufizim fizik. Kjo, pasi dinamika mendore, intelektuale, është e lirë përtej çdo lloj kuf...

Lexo me shume

Të burgosurit e IEVP Rrogozhinë dhe Fier bashkohen me vullnetarët e mjedisit

Të burgosurit e IEVP Rrogozhinë dhe Fier bashkohen me vullnetarët e mjedisit

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve iu bashkua lëvizjes “Korpusi Shqiptar i Vullnetarëve”, drejtuar nga z. Mentor Kikia, në datën 9 maj, në një aktivitet të veç...

Lexo me shume

Shpallet procesi i rekrutimit të stafit policor dhe civil në IEVP Fier

Shpallet procesi i rekrutimit të stafit policor dhe civil në IEVP Fier

Në zbatim të Ligjit nr. 8328 datë 16.04.1998 “Për të Drejtat dhe Trajtimin e të Dënuarve me Burgim dhe Paraburgosurve”, i ndryshuar, Ligjin nr. 10032, datë 11.12.2008...

Lexo me shume

Restaurohet Instituti i të Miturve Kavajë

Restaurohet Instituti i të Miturve Kavajë

Duke parë nevojën për disa restaurime në mirëmbajtjen e ambjenteve të regjimit të jashtëm dhe atij të brendshëm, gjatë muajit Prill 2015 dhe në vazhdimës...

Lexo me shume

Mbahet tryeza e punës mbi recidivizmin, aktorët institucionalë të gatshëm për bashkëpunim

Një tryezë pune me fokus ricidivizmin u mbajt sot me pjesëmarrjen e përfaqësuesve më të lartë të institucioneve qeveritare, të cilat përballen në një for...

Lexo me shume

Vizitë monitoruese në IEVP Elbasan

Një vizitë monitoruese është zhvilluar në datën 20 Mars në Paraburgimin e Elbasanit, në vazhdim të traditës së nisur gjatë vitit të kaluar për inspe...

Lexo me shume