Arkiva

Sqarim mbi ngjarjen e ndodhur në burgun 313

Një nga çështjet kryesore që Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve ndjek me rigorozitet është trajtimi i personave me liri të kufizuar dhe zbatimi i normës së re ushqimore në të gjitha insti...

Lexo me shume

Motivim i stafit civil dhe policor, rritja e kualifikimi i tyre

Motivim i stafit civil dhe policor, rritja e kualifikimi i tyre

Përmirësimi i përgatitjes profesionale të punonjësve të shërbimit të burgjeve dhe paraburgimeve ka qenë një prej prioriteteve të DPB dhe është parë si një hallkë shum&...

Lexo me shume

Mbrojtja dhe trajtimi i të dënuarve dhe të paraburgosurve, nëpërmjet përmirësimeve të legjislacionit gjatë vitit 2011 në sistemin penitenciar

Mbrojtja dhe trajtimi i të dënuarve dhe të paraburgosurve, nëpërmjet përmirësimeve të legjislacionit gjatë vitit 2011 në sistemin penitenciar

Gjatë vitit 2011, janë miratuar një sërë aktesh të rëndësishëm ligjorë, të cilët normojnë punën e sistemit penitenciar dhe në të njëjtën kohë krijohet n...

Lexo me shume

Njoftim mbi punesimin e te denuarve

Njoftim mbi punesimin e te denuarve

Shkarkoni formularin e Punesimit . Drejtoria e Pergjithshme e Burgjeve, Mbeshtetur ne nenin 85, 86, 87, 88, 96 te VKM 303 dat...

Lexo me shume
« para12...4647484950next »