Mbi zhvillimin e Analizës Vjetore të Vitit 2016 të Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve

Më datë 26 janar 2016 në ambientet e Ministrisë së Drejtësisë, Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve zhvilloi analizën vjetore të vitit 2016. Në analizë mori pjesë Ministri i Drejtësisë Z. Ylli Manjani, Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve Z. Miklovan Kopani, drejtuesit e Institucioneve të Ekzekutimeve të Vendimeve Penale dhe shefat e sigurisë, si dhe staf i Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve. 

...

Lexo me shume

 • Rreth Nesh

  Krijimin e kushteve të duhura për zbatimin me rigorozitet të të gjitha detyrimeve që rrjedhin nga kuadri ligjor ekzistues duke siguruar që të gjitha organet e zbatimit...Lexo me shume

 • Kontakti

  Adresa: Rruga "Zef Serembe", ish BRMR
  (Brigada e Mbështetjes Rajonale), Tiranë
  Tel: +355 42254544,+355 42254543 /162
  Fax: 00355 4 222 82 92
  Informacioni: 068 60 56000
  E-mail: info@dpbsh.gov.al