Shtyp / Publikime nga mediat

Njoftim i shpalljes së procedurave për rekrutim

Njoftim i shpalljes së procedurave për rekrutim

Bazuar në Ligjin Nr. 8328, datë 16.04.1998 “Për të drejtat dhe trajtimin e të dënuarve me burgim dhe të paraburgosurve”,  i ndryshuar, Rregullores së Përgjithshme të Burgjeve, t&eu...

Lexo me shume

Mbi fillimin e trajnimit bazë për kandidatët fitues në konkursin për punonjës të policisë së burgjeve

Mbi fillimin e trajnimit bazë për kandidatët fitues në konkursin për punonjës të policisë së burgjeve

Njoftohen kandidatet fitues ne konkursin per punonjes te policise se burgjeve se me date 12.06.2019 fillon trajnimi baze.

...

Lexo me shume

Publikohet lista e kandidatëve që janë shpallur fitues në konkursin për pranimin në Policinë e Burgjeve

Publikohet lista e kandidatëve që janë shpallur fitues në konkursin për pranimin në Policinë e Burgjeve

Publikohet lista e kandidatëve që janë shpallur fitues në konkursin për pranimin për Policinë e Burgjeve.

...

Lexo me shume

NJOFTOHEN KANDIDATËT PËR PUNONJËS TË ROLIT BAZE PËR ZHVILLIMIN E INTERVISTËS

NJOFTOHEN KANDIDATËT PËR PUNONJËS TË ROLIT BAZE PËR ZHVILLIMIN E INTERVISTËS

Njoftohen kandidatët te paraqiten ne Akademine e Sigurisë më datë 21.05.2019, ora 08.00, për zhvillimin e intervistës.

...

Lexo me shume

NJOFTOHEN KANDIDATET PER PUNONJES TE ROLIT BAZE QE DO TE VAZHDOJNE TESTIMIN

NJOFTOHEN KANDIDATET PER PUNONJES TE ROLIT BAZE QE DO TE VAZHDOJNE TESTIMIN

 Të gjithë kandidatët që kanë marrë mbi 30 pikë në testimin me shkrim të zhvilluar me datë 06 Maj 2019, në Akademinë e Sigurisë, do të va...

Lexo me shume
« para1234...1112pas »