Aktivitete

Dy parodistët e Vlorës në burgun e Fierit

Në këtë 1 Qershor, burgu i Fierit hapi dyert duke mirëpritur fëmijët e të dënuarve, me disa ceremoni festive që përveç lotëve të ribash...

Lexo me shume

Si u festua 1 qershori në burgun e grave, nënat takohen me fëmijët

Si u festua 1 qershori në burgun e grave, nënat takohen me fëmijët

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj së bashku me Drejtorin e Përgjithshëm të Burgjeve, Agim Ismaili, ka bërë të munudur bashkimin e fëmijëve m...

Lexo me shume

1 Qershori, një ditë ndryshe për të miturit e Institutit të Kavajës dhe për stafin e Art-Turbinës

1 Qershori, një ditë ndryshe për të miturit e Institutit të Kavajës dhe për stafin e Art-Turbinës

Një shfaqje baleti e dedikuar për të miturit që qëndrojnë në Institutin e Kavajës me rastin e 1 Qershori u zhvillua sot tek Art-Turbina nën kujdesin e Drejtoreshës së ToB Zana Çela.

...

Lexo me shume

Festohen festat e fundvitit me gratë e dënuara në IEVP “Ali Demi”

Festohen festat e fundvitit me gratë e dënuara në IEVP “Ali Demi”

Më datë 24.12.2018 gratë e dënuara në IEVP “Ali Demi” Tiranë festuan festat e fundvitit me fëmijët e tyre, në një atmosferë të ngrohtë festive të mun...

Lexo me shume

Të miturit e IM Kavajë në teatrin “Metropol”

Të miturit e IM Kavajë në teatrin “Metropol”

Me mbështetjen e Teatrit Metropol, me datë 21.12.2018 u mundësua për të miturit e IM Kavajë shfaqja teatrale “Romeo dhe Zhuljeta”, në ambientet e këtij teatri. Pjesëmarrë...

Lexo me shume

Aktivitet në IEVP Korçë mbi ndarjen e çertifikatave për përfundimin e kursit të kuzhinës për disa të dënuar

Aktivitet në IEVP Korçë mbi ndarjen e çertifikatave për përfundimin e kursit të kuzhinës për disa të dënuar

Më datë 20.12.2018 në IEVP Korçë u zhvillua aktiviteti i ndarjes së çertifikatave për 6 të dënuar që kanë përfunduar kursin e kuzhinës në muajin tetor 2018.

...

Lexo me shume
« para1234...1819pas »