Aktivitete

Trajnim mbi problemet e shëndetit mendor në IEVP Durrës

Trajnim mbi problemet e shëndetit mendor në IEVP Durrës

Në kuadër të dhënies së ekspertizës për përmirësimin e cilësisë së trajtimit dhe të respektimit të të drejtave të personav...

Lexo me shume

“10 vjet martesë”, teatër për të burgosurat

“10 vjet martesë”, teatër për të burgosurat

Të shohësh teatër mund të jetë një nga ngjarjet e rralla për gratë e burgosura, por që sigurisht nuk është hera e parë. Megjithatë, për to &cc...

Lexo me shume

Ministrja e Arsimit dhe Sportit dhe dy deputete vizitojnë IEVP “Ali Demi” për Festën e Gruas

Ministrja e Arsimit dhe Sportit dhe dy deputete vizitojnë IEVP “Ali Demi” për Festën e Gruas

Disa gra në politikë, përfaqësuese të qeverisë dhe Parlamentit Shqiptar, vendosën ta përshëndesin me mënyrën e tyre ditën Ndërkombëtare të Gruas, 8 Marsin. Ministrja e Arsi...

Lexo me shume

Bisedë e hapur me shkrimtaren Flutura Açka

Bisedë e hapur me shkrimtaren Flutura Açka

Që një shkrimtare të shkruajë për gruan, është natyrale dhe e vlerësueshme. Por kur një shkrimtare takon nga afër të dënuarat, zhvillon me to bisedë të hapur dhe ofron libra, p&...

Lexo me shume

Hartohet Manuali mbi Menaxhimin e Grevës së urisë në Sistemin e Burgjeve

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve në bashkëpunim me Qendrën Shqiptare të Rehabilitimit të Traumës dhe Torturës, kanë hartuar manualin e parë mbi menaxhimin e grevës së urisë në sistemin e burgjeve....

Lexo me shume