Aktivitete

Implementohet sistemi i ri i telefonave me parapagesë për të dënuarit dhe paraburgosurit në IEVP

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, në bashkëpunim me Shoqëritë telefonike ASC, Mobitel, Vodafone dhe Nisatel, kanë futur në fazë zbatimi sistemin më të ri të telefonave me parapagesë për të dënuarit dhe paraburgosurit. Nëpërmjet re...

Lexo me shume

Trajnohen 112 punonjës të stafit të IEVP Fushë-Krujë dhe Korçë

Qendra e Trajnimit të Burgjeve, bazuar në Planin e Veprimit të vitit 2013, ka realizuar trajnimin e stafit të IEVP Korçë dhe Fushë-Krujë.

...

Lexo me shume

Dita Ndërkombëtare e Mendimit Pozitiv dhe e Gjuhës në Institutin e të Miturve në Kavajë

21 shkurti njihet si Dita Ndërkombëtare e Gjuhës dhe 22 shkurti si Dita Ndërkombëtare e Mendimit Pozitiv. Me rastin e këtyre dy festave aktivitete të njëpasnjëshme u organizuan në Institutin e të Miturve në Kavajë....

Lexo me shume

Hartohet manuali për punën me të miturit

Qendra e Trajnimit të Burgjeve, mbështetur nga organizata Save the Children, ka realizuar trajnimin e të gjithë stafit që punon me të mitur, në një trajnim 6 ditor, ku kanë marrë pjesë 36 punonjës të gjitha shërbimeve që punojnë me t...

Lexo me shume

Lejet shpërblyese dhe të veçanta në sistemin e burgjeve

Trajtimi i të dënuarve me leje shpërblyese dhe të veçanta si detyrim ligjor i neneve 59, 60 të ligjit 8328 datë 16.04.1998 “Për të drejtat dhe trajtimin e të dënuarve me burgim dhe të paraburgosurve” dhe neneve nr 67, 68 të Rregull...

Lexo me shume
« para12...1516171819next »