Aktivitete

Të miturit e IM Kavajë në teatrin “Metropol”

Të miturit e IM Kavajë në teatrin “Metropol”

Me mbështetjen e Teatrit Metropol, me datë 21.12.2018 u mundësua për të miturit e IM Kavajë shfaqja teatrale “Romeo dhe Zhuljeta”, në ambientet e këtij teatri. Pjesëmarrë...

Lexo me shume

Aktivitet në IEVP Korçë mbi ndarjen e çertifikatave për përfundimin e kursit të kuzhinës për disa të dënuar

Aktivitet në IEVP Korçë mbi ndarjen e çertifikatave për përfundimin e kursit të kuzhinës për disa të dënuar

Më datë 20.12.2018 në IEVP Korçë u zhvillua aktiviteti i ndarjes së çertifikatave për 6 të dënuar që kanë përfunduar kursin e kuzhinës në muajin tetor 2018.

...

Lexo me shume

Koncert festiv me rastin e Festave të 28-29 Nëntorit

Koncert festiv me rastin e Festave të 28-29 Nëntorit

Në kuadër të vazhdimësisë së festave të zhvilluara pranë I.E.V.P Fier për rehabilitimin dhe riintegrimin e të dënuarve dhe të paraburgosurve, ditën e M&e...

Lexo me shume

Aktivitet festiv me rastin e 28 Nentorit në IEVP "Ali Demi"

Aktivitet festiv me rastin e 28 Nentorit në IEVP

Sot me date 28 Nentor 2018, ne saje te kontributit e mbeshtetjes per zhvillim aktivitetesh nga Komuniteti Mysliman Shqiptar, per gjithe te denuarat e paraburgosurat u krijua atmosfere festive dhe u shperndane embelsira...

Lexo me shume

Aktivitet me rastin e festave të 28-29 Nëntorit në IEVP Vlorë

Aktivitet me rastin e festave të 28-29 Nëntorit në IEVP Vlorë

Sot në orën 10:00 në I.E.V.P-Vlorë u realizuara nje aktivitet socio-kulturor me karakter historik me rastin e festave 28-29 Nëntorit.

...

Lexo me shume

Ditë e hapur në IEVP Berat

Ditë e hapur në IEVP Berat

Me datë 13.11.2018,  në IEVPenale Berat u organizua një ditë e hapur me familjarët e të dënuarve dhe paraburgosurve të akomod...

Lexo me shume