Aktivitete

Organizohet trajnimi për Punonjësit e Policisë të Rolit Bazë në IEVP Fushë-Krujë dhe Peqin

Organizohet trajnimi për Punonjësit e Policisë të Rolit Bazë në IEVP Fushë-Krujë dhe Peqin

Nga data 08.10.2018, deri më 19.10.2018, pranë IEVP-ve Fushë Krujë dhe Peqin u organizua trajnimi i punonjësve të policisë të rolit bazë...

Lexo me shume

Trajnim mbi instrumentin e klimës sociale dhe metodologjisë së punës me të miturit COPOSO

Trajnim mbi instrumentin e klimës sociale dhe metodologjisë së punës me të miturit COPOSO

Komitetin Holandez te Helsinkit në bashkëpunim me Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve organizuan me dt.18.10.2018një trajnim të stafit të IM Kavajë, mbi instrume...

Lexo me shume

Shfaqje e Teatrit të Kukullave, Tiranë për fëmijët e grave në konflikt me ligjin në IEVP “Ali Demi“

Shfaqje e Teatrit të Kukullave, Tiranë për fëmijët e grave në konflikt me ligjin në IEVP “Ali Demi“

Në kuadër të programit “Prindërimi në distancë”, që Drejtoria e IEVP “Ali Demi”, Tiranë zhvillon për forcimin e marrëdhënieve nënë-fëmij&...

Lexo me shume

Aktivitete kulturore me gratë në konflikt me ligjin në IEVP “Ali Demi“, Tiranë

Aktivitete kulturore me gratë në konflikt me ligjin në IEVP “Ali Demi“, Tiranë

Në kuadër të zhvillimit të aktiviteteve kulturore-edukative e krijuese që zhvillohen për/ me gratë në konflikt me ligjin në IEVP “Ali Demi’, Tira...

Lexo me shume

Ditë letrare në IEVP Berat

Ditë letrare në IEVP Berat

Më datë 14.09.2018 në ambientet e IEVP Berat u zhvillua një ditë letrare në bashkëpunim me shtëpinë botuese “Albas”. Të pranishme në aktivitet ishin znj. Rita Petro...

Lexo me shume

Aktivitet me të dënuarit nga IEVP-të në kuadër të edicionit të 13-të të Festivalit Ndërkombëtar të të Drejtave të Njeriut 2018

Aktivitet me të dënuarit nga IEVP-të në kuadër të edicionit të 13-të të Festivalit Ndërkombëtar të të Drejtave të Njeriut 2018

Edicioni i 13-të i Festivalit Ndërkombëtar të të Drejtave të Njeriut 2018 mblodhi bashkë personat me liri të kufizuar në sistemin e burgjeve dhe studentë e pedagogë të Akademisë s&eu...

Lexo me shume