Aktivitete

Aktivitet në IEVP Rrogozhine me rastin e Festës së Kurban Bajramit

Aktivitet në IEVP Rrogozhine me rastin e Festës së Kurban Bajramit

Më datë 21.08.2018 në ambientin e xhamisë së Institucionit të Ekzekutimeve të Vendimeve Penale - Rrogozhinë u organizua falja e Namazit të Kurban Bajramit

...

Lexo me shume

Aktivitet në IEVP Berat me rastin e Festës së Kurban Bajramit

Aktivitet në IEVP Berat me rastin e Festës së Kurban Bajramit

Me datë 22.08.2018, me rastin e Festës së Kurban Bajramit, në ambientet e IEVPenale Berat u organizua një drekë për të gjithë të dënuarit dhe paraburgosurit që...

Lexo me shume

Aktivitet sportiv ndërmjet ekipit të të dënuarve të I.E.V.P Fier dhe ekipit Flamurtari

Aktivitet sportiv  ndërmjet ekipit të të dënuarve të I.E.V.P Fier dhe ekipit Flamurtari

Me datë 27.07.2018 u zhvillua një aktivitet sportiv  ndërmjet ekipit të IEVP Fier,  (fitues të minispartakiadës në disip...

Lexo me shume

Aktivitet kulturor në IEVP Fier

Aktivitet kulturor në IEVP Fier

Në date 07.07.2018 pranë IEVP Fier u zhvillua nje aktivitet kulturor me rastin e inagurimit të ambjenteve të reja(kendi i lojrave dhe salla e punimeve artizanale). 

...

Lexo me shume

Ndeshje e minispartakiades se futbollit midis I.E.V.P-Rrogozhine dhe I.E.V.P-Lushnje

Ndeshje e minispartakiades se futbollit midis I.E.V.P-Rrogozhine dhe I.E.V.P-Lushnje

Riedukim nëpërmjet sportit!

Ishte ky motivi i aktivitetit sportiv që u zhvillua sot në IEVP Rrogozhinë...

Lexo me shume

Zhvillohet aktivitet në IM Kavajë

Zhvillohet aktivitet në IM Kavajë

Në Institucionin e Minorenëve Kavajë, më datë 21.06.2018 u zhvillua aktiviteti ndërgjegjësues me prindër e të mitur ëe prag lirimi nga O.J.F Meridia. Ky aktivitet kishte si fokus menaxhimin e raste...

Lexo me shume