Mekanizmi i kërkesës / ankesës

Për kërkesë/ ankesa me anë të telefonit, përdorni linjën e gjelber (falas) 08002080 - 042260509

Për kerkesë/ ankesa në zyrat tona, te paraqiteni për takime cdo të premte, nga ora 08:00- 14:00

Për kerkesë/ ankesa me anë te letrave, përdorni adresen postare të DPB: 

Rruga "Zef Serembe", ish BRMR (Brigada e Mbështetjes Rajonale), Tiranë

Për kërkesë/ ankesa me ane te e-mailit, përdorni adresën zyrtare: info@dpbsh.gov.al

Për ankesa që lidhen specifikisht me korrupsionin, përdorni portalin kombëtar të anti-korrupsionit:

www.stopkorrupsionit.al ose klikoni ketu 

Për kërkesë/ ankesa lidhur me problematikat e punësimit dhe çështjeve që kanë të bëjnë me sektorin e burimeve njerezore, përdorni numrin WhatsApp 0682007413.