Njoftime punësimi

Rezultatet përfundimtare të testimit të kandidatëve për punonjës të Rolit të Bazë në Policinë e Burgjeve

Rezultatet përfundimtare të testimit të kandidatëve për punonjës të Rolit të Bazë në Policinë e Burgjeve

Shpallet lista me rezultatet përfundimtare të testimit të kandidatëve për punonjës të Rolit  Bazë Lexo me shume

Rezultatet përfundimtare të testimit të kandidatëve për punonjës të Rolit të Mesëm në Policinë e Burgjeve

Rezultatet përfundimtare të testimit të kandidatëve për punonjës të Rolit të Mesëm në Policinë e Burgjeve

Shpallet lista me rezultatet përfundimtare të testimit të kandidatëve për punonjës të Rolit të M...

Lexo me shume

Publikohet lista e kandidatëve për PRB dhe PRM me vlerësimin e pikëve të testimit me shkrim

Publikohet lista e kandidatëve për PRB dhe PRM me vlerësimin e pikëve të testimit me shkrim

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, në vijim të proçesit të testimit të kandidatëve për punonjës të rolit të mesëm ...

Lexo me shume

Për testimin për Punonjës të Rolit të Mesëm

Për testimin për Punonjës të Rolit të Mesëm

Nga verifikimet e thelluara, ju njohim se lista përfundimtare me kandidatët e kualifikuar për të marrë pjesë në fazat e tjera të konkurrimit janë sipas tabelës Lexo me shume

Për testimin me shkrim të kandidatëve për Punonjës të Rolit të Mesëm dhe Rolit Bazë

Për testimin me shkrim të kandidatëve për Punonjës të Rolit të Mesëm dhe Rolit Bazë

Njoftohen kandidatët që kanë aplikuar për tu pranuar si Punonjës të Rolit të Mesëm dhe Punonjës të Rolit Bazë sipas listat të publikuara se t Lexo me shume

Për shtyrjen e konkursit të datës 18 Tetor

Për shtyrjen e konkursit të datës 18 Tetor

Testimi për pranimin e punonjësve të rolit bazë të sigurisë, i parashikuar me datën 18 Tetor, pë...

Lexo me shume
« para1234...89pas »