Aktivitete

Dita e Pastrimit. Stafi i DPB-së Angazhohet për Pastrimin e Territorit

Dita e Pastrimit.  Stafi i DPB-së Angazhohet për Pastrimin e Territorit

Në kuadër të angazhimit social për mbrojtjen e mjedisit dhe mesazhit që duhet të japë secili prej nesh për ruajtjen e tij, me datën 13 Kor...

Lexo me shume

Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare, IEVP Berat aktivitet për të dënuarit

Dita Ndërkombëtare e Gjuhës Amtare, IEVP Berat aktivitet për të dënuarit

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gjuhës Amtare, IEVP Berat zhvilloi një aktivitet me të dënuarit dhe të paraburgosurit. Qëllimi i këtij aktivi...

Lexo me shume

"Larg internetit, afër librit" IEVP Kukës aktivitet për të paraburgosurit

IEVP Kukës në bashkëpunim me Biblotekën e Qytetit zhvilluan një aktivitet për të paraburgosurit  n<...

Lexo me shume

“Udhëtimi i të burgosurve” / IEVP Krujë aktivitet social-kulturor për të dënuarit me masë mjeksore

“Udhëtimi i të burgosurve” / IEVP Krujë aktivitet social-kulturor për të dënuarit me masë mjeksore

I.E.V.P Krujë  nis aktivitetit social-kulturor “Udhëtimi i të burgosurit” në bashkëpunim me SHKBSH për shtetasit me masë mjekësore dhe të d&...

Lexo me shume

Anëtarë të Komisionit të Sigurisë dhe të përfaqësuesve të OSBE në Shqipëri takim në IEVP “Jordan Misja”

Anëtarë të Komisionit të Sigurisë dhe të përfaqësuesve të OSBE në Shqipëri takim në IEVP “Jordan Misja”

Në IEVP “Jordan Misja” kanë qenë të pranishëm anëtarë të Komisionit të Sigurisë dhe të përfaq...

Lexo me shume

“Mëso të jetosh”/ IEVP Krujë aktivitet për të dënuarit me masë mjekësore

“Mëso të jetosh”/ IEVP Krujë aktivitet për të dënuarit me masë mjekësore

IEVP Krujë ka zhvilluar një aktivitetit letrar ku është bërë përmbledhje e librit “Mëso të jetosh” të autorit Seneka.

...

Lexo me shume
« para1234...2021pas »