Arkiva

Njoftim për media i Drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve Z. ARJAN HOXHA

Njoftim për media i Drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve Z. ARJAN HOXHA

Drejtori i Përgjithshëm i Burgjeve z. Arjan Hoxha, dëshiron të informoj qytetarët se shkarkimet nga detyra të drejtuesve të IEVP, janë masa në funksion të zbatimit të vendimit ...

Lexo me shume

Njoftim mbi fazat e tjera të konkurimit për punonjës të policisë së burgjeve

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve  në zbatim të proçedurave të rekrutimit të punonjësve të policisë së burgjeve <...

Lexo me shume

Shpallen fituesit e vendeve vakante për punonjës të policisë së burgjeve

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve njofton rezultatet e vlerësimit të testimit me shkrim të zhvilluar më datë 29.06.2016 si edhe       28.07.2016, për pranim në policinë ...

Lexo me shume

Forum i hapur “Punësimi i grave dhe vajzave në konflikt me ligjin” në IEVP

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve, në bashkëpunim me shoqatën Meridia – Albania, organizuan ditën e sotme një aktivitet në IEVP &ldqu...

Lexo me shume

Konferenca për të drejtat e njeriut në vendet e privimit të lirisë

Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve organizoi sot një tryezë diskutimi në kuadër të prezantimit të masave të ndërmarra për forcimin dhe respektimin e t&...

Lexo me shume

Shpallet procesi i rekrutimit për punonjës të policisë së burgjeve

Mbështetur në Ligjin Nr. 8328 Prot, datë 16.04.1998, “Për të Drejtat dhe Trajtimin e të Dënuarve me Burgim dhe Paraburgosurve”, i ndryshuar, Ligjin nr. 10032, datë 11.12.2008, &ld...

Lexo me shume
« para1234...5051pas »