Për testimin për Punonjës të Rolit të Mesëm

Për testimin për Punonjës të Rolit të Mesëm

Nga verifikimet e thelluara, ju njohim se lista përfundimtare me kandidatët e kualifikuar për të marrë pjesë në fazat e tjera të konkurrimit janë sipas tabelës më poshtë.

Testimi me shkrim do të zhvillohet më datë 28.10.2021, ora 08;00 në ambjentet e Akademisë së Sigurisë në Sauk, Tiranë.

  • Kandidatët duhet të paraqiten me kartë identiteti, maska dhe stilolaps.
  • Janë kualifikuar për tu bërë pjesë e testimit aplikantët nën moshën 35 vjeç.

1 Elterina Miter Metushaj

2 Kristi Edmond Pjollaj

3 Kristjan Agostin Vulaj

4 Delis Col Qerimaj

5 Ibrahim Hysen Tafa

6 Francesko Pellumb Metaj

7 Kristjan Vlash Jakaj

8 Mikel Vezir Liçaj

9 Ahmet Nadir Kerxhaliu

10 Mihada Asim Kruja

11 Albi Bashkim Ganolli

12 Zeman Kaso Zhola

13 Irena Faik Kasa/Hyra

14 Doraldo Fatmir Keli

15 Florjan Shpetim Cake

16 Besar Valter Haxhiaj

17 Petrika Thomaq Xharo

18 Admir Ismail Rrapo

19 Klajdi Hekuran Hamzallari

20 Roland Bajram Lamaj

21 Andi Sokrat Gode

22 Florjan Preç Gurraj

23 Renato Bardhyl Faskaj

24 Jurin Tonin Gjergji

25 Arber Mehdi Cakraj

26 Selfo Barjam Kapaj

27 Elton Lavdi Zalla

28 Adriatik Bashkim Dallaku

29 Ervin Fori Koçi

30 Keltrin Llambi Hila

31 Ermira Rexhep Malkaj

32 Gazmend Qamil Zylyftari

33 Korab Sabri Kuçi

34 Endri Dilaver Kasmi

35 Elis Baki Kushova

36 Albert Sami Yzeiraj

37 Saimir Fran frroku

38 Elis Gjon Deda