Aktivitetet per Grate

Aktivitetet

Aktivitete sportive
o Volejboll     o Tavëll        o Domino         o Tërheqje litari

Aktivitet fetar 3 herë në javë
o    Komiteti mysliman         o SH.K.B.SH        o Motrat e Nënë Terezës


Aktivitete ku protagoniste janë vet gratë në konflikt me ligjin
-     teatër, poezi, skeçe, valle

Aktivitete kulturore
o    Koncert me rastin e 7 marsit
o    Drame me rastin e 8 marsit
o    Lojëra animuese me rastin e ditës së verës
o    Konkursi i luleve
o    Shfaqje e një filmi artistik
o    Kremtimi i festës së Pashkëve Katolike dhe Ortodokse
o    Kremtimi i festave Myslimane
o    Kremtimi i festave

Programe rehabilituese, trajtimi dhe zhvillim i aftësive profesionale
-    rrobaqepësi; sera;  bibliotekë; kuzhine; work-shop; karteliste

Kurset profesionale
-    Rrobaqepësi; Parukeri; Kurse të gjuhëve të huaja